System Engineer Linux

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar een System Engineer Linux.

Wat verwachten we van je?

Je staat in voor het dagelijks beheer, de kwaliteit, het ontwikkelen en onderhouden van de infrastructuur en netwerken. Naar aanleiding van interne vragen breng je probleemsituaties in kaart en kom je met verbetervoorstellen.

Hierbij hou je marktontwikkelingen sterk in het oog.

In overleg met je collega’s System Engineer sta je in voor de implementatie en configuratie van nieuwe systemen. Je zet je schouders onder uitdagende projecten en volgt de trends binnen je expertise nauw op.

Je blinkt uit door je Linux kennis en kan deze delen met je collega.

Wat breng je mee?

Je bent kritisch, kan analytisch denken en je hebt een oplossingsgerichte houding. Klantgericht werken zit in je natuur en op basis van je expertise kan je onze omgeving continu verbeteren.

Kennis en ervaring in meerdere van volgende domeinen is vereist:

  • Linux (Ubuntu, RHEL)
  • FreeBSD
  • PostgreSQL
  • PHP
  • Puppet
  • Apache
  • HAProxy

Als je ook nog kennis hebt over Microsoft technologieen als Active Directory en SQL server is dit mooi meegenomen.

Je haalt energie en voldoening uit projectmatig en autonoom werken

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een mature ICT afdeling, waar steeds ruimte is voor verbetervoorstellen.

Onze omgeving is volledig in eigen beheer en is een combinatie van Windoxs en Unix systemen. Hierbij geloven wij in een sterke samenwerking met je collega’s. Wij zijn een dynamische onderneming met vlakke structuur, waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de ICT Manager.

Vandeputte is een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Bij Vandeputte Group geven we ruimte om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom.

Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Hoe solliciteren?

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

Mail jouw CV en motivatiebrief naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Over ons

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met meer dan 200 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om in 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen!

Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden.

Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube