PHP Developer

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar een m/v:

PHP Developer

Wat verwachten we van je?

Als PHP programmeur onderhoud, optimaliseer en breid je je zelfstandig bestaande webapplicaties uit.

Je documenteert bestaande applicaties en processen en weet hierbij handig gebruik te maken van HTML, CSS en Javascript.

Daarbij ken je je weg in SQL (PostgreSQL) en kan je data op een gebruiksvriendelijke manier beheersbaar maken. Je assisteert onze interne medewerkers bij het gebruik van de webapplicaties.

Wat breng je mee?

In de eerste plaats heb je ervaring met het programmeren in PHP en beschik je over een grondige kennis van SQL, HTML, Javascript en CSS.

Je bent leergierig en gebeten door webapplicaties, kritisch, kan analytisch denken en hebt een oplossingsgerichte attitude.

Klantgerichtheid en service verlenen zit in je natuur en denkt dan ook voortdurend mee over initiatieven die de werkomgeving en producten/diensten voortdurend kunnen blijven verbeteren.

Je bent innovatief en kan zowel autonoom als in teamverband werken.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

 

Je komt terecht in een innovatieve, mature ICT-afdeling waar steeds ruimte is voor verbetervoorstellen en de trend van toenemende automatisatie de omgeving kenmerkt.

Dit alles in een dynamische vlakke structuur, waarbij je rechtstreeks rapporteert aan de ICT Manager.

Vandeputte is een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Bij Vandeputte Group geven we ruimte om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube