Warehouse worker

Om ons logistiek team in Puurs te versterken, zijn we op zoek naar een Warehouse worker.

 

 

 

 

 

 

 

Wat verwachten we van je?

Als warehouse worker sta je in voor het uitvoeren van verschillende processen. Je doet de orderpicking met een smallegangtruck en/ of elektrische transpallet en staat in voor het lossen van vrachtwagens en containers. Binnenkomende goederen ga je uitsorteren en ingeven in onze warehouse software. Ook het inpakken van uitgaande goederen en het verwerken van herbevoorradingsopdrachten behoren tot jouw takenpakket. Bijkomend lever je ook een goede service bij voorgaande activiteiten. Je draagt zorg voor de veiligheid en gezondheid van jezelf en je collega’s.

Wat breng je mee?

Je bent een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt. Als teamplayer werk je nauwkeurig, resultaatgericht en toon je initiatief. Je beheerst de Nederlandse taal en kan overweg met computers en het programma Outlook.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

We bieden je een fulltime en gevarieerde job aan waarbij je werkt in daguren. Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdchecks. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

Hoe solliciteren?

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

Mail jouw CV en motivatiebrief naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Over ons

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met meer dan 200 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om in 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen!

Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden.

Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube