• Distribution solutions

Distribution Solutions

Waarom werken experts met distributieautomaten?

 

Voor uw medewerkers: een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke verdeling van PBM's (Persoonlijke Beschermings Middelen)een verhoging van de veiligheid door uitgiftecontrole en -restrictie.

Voor uw bedrijf: een optimale beschikbaarheid met minder ‘verborgen’ voorraad en een vereenvoudiging van de interne distributieprocessen.

Voor u als verantwoordelijke: inzicht op het gebruik per medewerker, afdeling en product + een kostenvermindering door een lager verbruik.

 

Alles inzichtelijk met onze 4 service packs

 De basis van onze dienstverlening zijn 2 packs, waarvan u hieronder een beschrijving vindt:

  • het ‘Distribution Systems’ pack
  • het ‘Distribution Systems Plus’ pack

Bovenop het 'Distribution Systems Plus' pack bieden wij u een aantal extra diensten aan die u helpen met het zo effectief mogelijk inzetten van deze distributieautomaten in uw specifieke bedrijfsomgeving:

  • Het ‘Insights’ service pack omvat een professionele begeleiding en adviesverlening gedurende het project. U heeft hierbij ook de mogelijkheid in te tekenen voor een testperiode van 12 maanden.
  • Het ‘Operations’ service pack ondersteunt u bij het beheer van de automaten en bieden we de optie aan om het hervullen van de toestellen voor onze rekening te nemen.

Al onze automaten kunnen bovendien aangepast worden aan uw specifieke situatie, bijvoorbeeld het integreren van het distributiesysteem met uw eigen systeem van personeelsbadges, of het uitrusten van de automaten met een 3G connectie als er geen dataverbinding aanwezig is. Contacteer ons voor meer informatie.

Stappenplan voor een succesvolle implementatie

Door middel van een 4-stappenplan kan u zorgen voor een succesvolle implementatie van een distributiesysteem in uw organisatie. Bekijk het in onze brochure!

Download de brochure.