Bedrijfskleding op maat

Goed passende en comfortabele kleding is belangrijk om uw werk efficiënt uit te voeren. We dragen het immers dagelijks en willen absoluut niet dat het onze activiteiten hindert.  De keuze van de juiste maat is daarbij van groot belang. Vandeputte kan u hierbij helpen door maattabellen van deze standaardkledij te voorzien en pasreeksen aan te leveren die het u mogelijk maken om de medewerkers te laten passen.

De juiste maat vinden is uiteraard niet alleen belangrijk voor het comfort tijdens het werken. Ook op vlak van logistiek en administratie kan een snelle en correcte selectie u heel wat tijd en onnodige kosten besparen. Zo zorgt een juiste maat voor minder retours en een vlottere afhandeling van toekomstige bestellingen.

U kan ook een beroep doen op Vandeputte voor het assisteren van uw medewerkers bij het passen van hun kleding. We werken hiervoor samen met professionals die op de door u gewenste locatie en datum advies verlenen bij het kiezen van de juiste maat. Alle informatie wordt netjes genoteerd en aan u bezorgd in een overzichtelijk document.

Onze troeven

  • Merkonafhankelijk assortiment geselecteerd met aandacht voor comfort en design
  • Tijdswinst door maatopname op uw bedrijfsterrein
  • Overzichtelijk document met alle maten per werknemer

 

AANMETING

Tijdens een persoonlijke, professionele consultatie verzorgen wij de aanmeting van de kleding voor uw werknemers.

Alle aanmetingen worden uitgevoerd door specialisten bij u ter plaatse. Zij begeleiden uw medewerkers niet alleen bij de keuze van de meest geschikte oplossing, maar adviseren hen eveneens op vlak van gebruik en onderhoud.