Voetbescherming op maat

Bij de keuze van een correcte veiligheidsschoen is het belangrijk om rekening te houden met omgevingsfactoren, comfort en persoonlijke kenmerken, zoals de breedte van de voet, de hoogte van de wreef, etc. In de meeste gevallen is het mogelijk een oplossing te vinden binnen het standaardassortiment van enkele gespecialiseerde producenten.

In uitzonderlijke gevallen biedt een orthopedische aanpassing een oplossing. Hierbij wordt gewerkt met inlegzolen of wordt de veiligheidsschoen zelf orthopedisch aangepast (hakverhogingen, wreefverhogingen, etc.). In extreme gevallen wordt de schoen van ‘0’ opgebouwd door één van onze specialisten, die rekening houdt met de hoge eisen die aan werk- en vooral veiligheidsschoeisel gesteld worden.

Onze troeven:

  • Merkonafhankelijk assortiment geselecteerd met aandacht voor comfort, design en geschiktheid voor een groot aantal voettypes
  • Aanmeten van steunzolen
  • Oplossen van voetklachten door individueel advies en begeleiding
  • Maatname met behulp van digitale voetscan (beide voeten worden gescand)

 

AANMETING

Passessie

Bij de introductie van een nieuwe veiligheids- of werkschoen, kan u veel problemen vermijden door de maten van uw medewerkers éénmalig in kaart te brengen.

Tijdens een passessie worden de schoenen voorgesteld aan uw medewerkers en krijgen ze de kans de schoen aan te passen om de juiste maat te bepalen.

Deze manier van werken zorgt niet alleen voor een reductie van het aantal foute leveringen bij ingebruikname, de aanvaardingsgraad bij de medewerkers ligt ook gevoelig hoger.

Probleemoplossende consultatie

Tijdens een persoonlijke, professionele consultatie verzorgen wij de aanmeting van veiligheidsschoenen voor uw werknemers met voetklachten.

Alle aanmetingen worden uitgevoerd door specialisten bij u ter plaatse. Zij begeleiden uw medewerkers niet alleen bij de keuze van de meest geschikte oplossing, maar adviseren hen eveneens op vlak van gebruik en onderhoud

Orthopedische oplossing

In uitzonderlijke gevallen kan alleen een orthopedische aanpassing een oplossing bieden.
Hierbij wordt gewerkt met inlegzolen of wordt de veiligheidsschoen zelf orthopedisch aangepast (hakverhogingen, wreefverhogingen, etc.). In extreme gevallen wordt de schoen van ‘0’ opgebouwd door één van onze specialisten, die rekening houdt met de hoge eisen die aan werk- en vooral veiligheidsschoeisel gesteld worden.

Of een orthopedische aanpassing nodig is, blijkt tijdens een persoonlijke consultatie of aanmeting.