Technieker

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Puurs, zijn we op zoek naar een tweetalige m/v:

Technieker

Wat verwachten we van je?

Je bent verantwoordelijk voor de installatie van anti-val projecten bij klanten. Je zorgt ervoor dat de benodigde goederen en materialen volgens de voorschriften van de fabrikant geïnstalleerd worden en voert elk project van A tot Z uit.

Daarnaast voer je de fabricage uit van kleine hulpconstructies volgens tekening, op een kwaliteitsvolle en economische manier.

Installaties van andere projecten zoals TopTroc, Dispensers, duivenpinnen, netten,… behoren ook tot je takenpakket.

Wat breng je mee?

Basis technische vaardigheden zoals boren, slijpen, schroeven, zagen,… zijn een evidentie in deze functie. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B en C en spreek je ook een aardig woordje Frans, zodat je onze klanten in Wallonië op de juiste manier kan verder helpen.

Het zou handig zijn moest je ook kunnen lassen, maar dit is geen must. Je bevindt je voor deze functie al eens in hogere sferen, dus van hoogtevrees heb je geen last.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

 

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube