Marketing Coördinator

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar een drietalige m/v:

Marketing Coördinator

Wat verwachten we van je?

Samen met de Manager Communication zet je het communicatiejaarplan om in acties en vertaal je deze door naar de marketingcollega’s. Je bent een spilfiguur in het promoten van onze producten, diensten en concepten.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de nieuwe marketingmaterialen en –thema’s en je beheert de verschillende toeleveranciers. Ook de opvolging hiervan en de goede doorstroming naar de salesorganisatie behoren tot jou takenpakket. Hierbij sta je ook open voor feedback die je terugkoppelt naar de marketingafdeling.

Je bent eindverantwoordelijke voor de beursdeelnames en eigen events en seminaries in België, Nederland en Frankrijk. Daarnaast bedenk je de inhoud voor nieuwe brochures, catalogi, webpagina’s, presentaties, verpakkingen,… en laat deze ontwerpen door een extern bureau.

Creatief ga je aan de slag met de productie van product- en expertisevideo’s van het bedrijf. Je schrijft het script, coördineert de opnames en doet de montage zelf of via een externe partner. Als beheerder van de Vandeputte merken zorg je voor een correct en consistent gebruik van de huisstijl en beheer je de merkrechten.

Wat breng je mee?

Je bent iemand die graag initiatief neemt en op assertieve wijze zijn/haar taken afwerkt. Teamwork, nauwkeurigheid, planning en organisatie behoren tot je talenten.

Je bezit een uitstekende talenkennis Nederlands, Frans en Engels.

Daarnaast ben je bedreven in het Adobe Creative Cloud pakket (Photoshop, Indesign, Illustrator,…). Kennis van verkoopondersteunende IT-tools zoals SAP, CMS of CRM is een pluspunt net zoals kennis van Adobe Premiere Pro en distributie.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

 

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube

}