Junior Functioneel Analist SAP

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar m/v:

JUNIOR FUNCTIONEEL ANALIST SAP

Wat verwachten we van je?

Als junior Functioneel Analist SAP ben je het eerste aanspreekpunt voor SAP tussen ICT en de rest van onze organisatie. De behoefte van onze eindgebruikers breng je zorgvuldig in kaart en bespreek je met de functioneel analisten. Op basis van deze analyses werk je zelfstandig aan gepaste ICT oplossingen en dit op een projectmatige manier.

Je werkt nauw samen met je collega’s op de ICT afdeling en je kan rekenen op hun knowhow en coaching en die van je ICT Manager. Je start vanuit een supportrol en evolueert op termijn naar een volwaardige functioneel analist.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een relevante werkervaring en hebt een passie voor SAP of je hebt een graduaat bedrijfskunde informatica op zak.

Je bent een communicatief en open persoon waardoor contact met de gebruikers en hun behoeften achterhalen vlot verloopt. Klantgerichtheid en contactvaardigheid zijn jouw sterke troeven. Analyse en oplossingsgerichtheid behoren tot jouw basistalenten en je wil ook een helicopterview over onze organisatie verwerven.

Je hebt een eerste ervaring met project- en analysemethodes en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands én Frans. Je honger naar meer kennis en kunde is een “must”.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

Voor deze functie voorzien we een uitzonderlijk uitgebreid opleidingsprogramma, volledig op maat van jou. Kortom, een erg verleidelijk totaalpakket voor een uitdagende job.

 

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube