Jobstudent Warehouse Worker

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Puurs, zijn we op zoek naar een m/v:

Jobstudent warehouse worker

Woensdagnamiddag, donderdagnamiddag en vrijdag

Wat verwachten we van je?

Als warehouse worker sta je in voor het uitvoeren van processen op vlak van wegzetten, picken, inpakken, scannen, herbevoorraden en laden van persoonlijke beschermingsmiddelen. Bijkomend ook het leveren van service bij voorgaande activiteiten. Je draagt zorg voor de veiligheid en gezondheid van jezelf en andere en betrokkenen.

Wat breng je mee?

Je bent een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt. Als teamplayer werk je nauwkeurig, resultaatgericht en toon je initiatief.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom.

Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking

 

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube