HR Talent Scout

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Om het Human Resources team in Boechout te versterken, zijn we op zoek naar m/v:

HR Talent scout

Wat verwachten we van je?

Je hebt een passie voor mensen en weet uiteenlopende HR taken uitstekend te combineren. Je staat in voor de rekrutering en selectie van medewerkers, werkt mee aan tal van HR projecten en fungeert tevens als back-up voor de loonadministratie. Binnen het HR team vorm je een vaste schakel die meedenkt over HR gerelateerde vraagstukken. Je informeert medewerkers en betrekt en enthousiasmeert hen aan de hand van verschillende communicatietools. Je neemt initiatieven om een proactieve dienstverlening te waarborgen en krijgt de kans om een brede ervaring op te doen in HR. Je bouwt mee aan de toekomstvisie van onze organisatie en hoe we hier als HR team anderen kunnen voor motiveren.

Wat breng je mee?

Je beschikt over een gedegen HR achtergrond en bent vertrouwd met het rekruteren en selecteren van medewerkers. Nieuwe manieren van rekruteren hebben voor jou geen geheimen meer en zo zoek je voor ons naar talentvolle nieuwe collega’s.

Tevens ben je ook vertrouwd met gedragsgericht denken en werken en kan je medewerkers inzetten op hun sterktes en hen hierin waarderen. Je staat te trappelen om je pallet te verbreden en wil daarbij zowel ervaring opdoen met loonadministratie als met de meer inhoudelijke kant van HR. Je zet mensen in op hun sterktes (talenten) en denkt mee aan oplossingen en mogelijkheden om diverse HR vraagstukken op te lossen. Je bent een do-er, maar ook een denker en wil graag van je passie je beroep maken.

Een goede Franse talenkennis is noodzakelijk.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

 

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

 

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Tiny Verelst. Of leuker nog, stuur ons een inspirerende videoboodschap met jouw motivatie en een korte voorstelling van jezelf!

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedIn en Instagram