Customer Service Medewerker - International Key Accounts (NL en B)

Voor onze vestiging in Oosterhout zijn wij op zoek naar een m/v:

Wat verwachten we van je?

Je werkt hoofdzakelijk voor het Nederlandse team in Oosterhout en maximaal 1 dag per week ga je naar Boechout(België) om er het Vlaamse team te versterken. 

Samen met je accountmanager sta je preventie- en aankoopdiensten van grote bedrijven bij in hun beslissingen rond juist gebruik en inzet van persoonlijke beschermingsmiddelen. Jullie vormen samen een stevige tandem en zijn commercieel verantwoordelijk voor de uitbouw en het beheer van de klantenportefeuilles in Nederland en België.

Als eerste aanspreekpunt van je klanten zorg je voor de ingave, opmaak en opvolging van orders en contracten. Hierbij werk je nauw samen met verschillende departementen binnen onze organisatie, nl. marketing, supply, finance en logistiek.

Wat breng je mee?

Je haalt energie uit het contact met je B2B klanten en je netwerk. Door sterke sociale en communicatieve vaardigheden weet je de klant op een enthousiaste en correcte manier verder te helpen, dit zowel in het Nederlands als in het Engels.

Als teamplayer voel je je zowel in het Nederlandse als Vlaamse team op je plaats. Je hecht belang aan wederzijds respect voor collega’s en klanten. Op administratief vlak werk je nauwkeurig, vooruitziend en zorg je voor een goede opvolging van je klantendossier. Leergierigheid en zelfstandigheid zijn van groot belang in deze rol. Grondige kennis van MS Office, SAP en een CRM pakket zijn een pluspunt.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

Hoe solliciteren?

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

Solliciteer nu online

OF

Mail jouw CV en motivatiebrief naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Over ons

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met meer dan 200 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om in 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen!

Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden.

Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube

Geplaatst op 31 januari 2020