Customer Service Medewerker

Voor onze vestiging in Boechout zijn wij op zoek naar een tweetalig m/v:

Wat verwachten we van je?

Voor onze Custom Safety afdeling die instaat voor persoonlijke beschermingsmiddelen op maat,  zoeken we een nieuwe collega met interesse in veiligheidsbrillen op sterkte en gehoorbescherming op maat.

Als eerste aanspreekpunt van je klanten (denk hierbij aan zowel grote internationale bedrijven alsook aan KMO’s)  zorg je voor de opmaak van offertes, een accurate verwerking en opvolging van je bestellingen. Hierbij werk je nauw samen met verschillende departementen binnen onze organisatie, nl. Sales, Supply, Finance en Logistiek.

Je vormt een stevig tandem met de Vandeputte service opticiens alsook met externe service partners die de contacten bij je klanten ter plaatse verzorgt.  Daarnaast verwachten we een zekere flexibiliteit en zin voor initiatief om zo je takenpakket verder uit te bereiden.

Wat breng je mee?
 

Je haalt energie uit het contact met diverse klanten en werkt pro-actief mee aan de dossiers. Door sterke sociale en communicatieve vaardigheden weet je de klant op een enthousiaste en correcte manier verder te helpen, dit zowel in het Nederlands als in het Frans.

Je hebt interesse in veiligheidsbrillen en gehoorbescherming op maat en kijkt er naar uit om on the job via collega’s en leveranciers hierover bij te leren.

Je komt terecht in een volhardend, energiek en divers team met oog voor ieders talenten.
Een team waar iedereen steeds bereid is om elkaar te ondersteunen en elke dag bij te leren.
We zoeken dan ook een echte teamplayer om dit team te vervolledigen.  

Op administratief vlak werk je zeer nauwkeurig, vooruitziend en zorg je voor een goede opvolging van je klantendossier. Je neemt hiervoor zelf het initiatief en communiceert frequent met zowel onze interne diensten als met de klant. Een grondige kennis van MS Office komt dan ook zeker van pas in deze functie en met SAP kennis heb je zelfs een streepje voor!

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan.

Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, wagen en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

Hoe solliciteren?

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

Mail jouw CV en motivatiebrief naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Of leuker nog, stuur ons een inspirerende videoboodschap met jouw motivatie en een korte voorstelling van jezelf!

Over ons

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met meer dan 200 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om in 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen!

Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden.

Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube