Customer Service Government

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar een tweetalige m/v:

Customer service Government (DEELTIJDS)

Wat verwachten we van je?

Je vormt een stevige tandem met je account manager die de contacten met de klanten ter plaatse verzorgt. Samen ben je commercieel verantwoordelijk voor de uitbouw en het beheer van je klantenportefeuille o.a. NMBS, Infrabel, B-post.

Als eerste aanspreekpunt van je klanten zorg je voor de opmaak van aanbestedingen en een accurate verwerking en opvolging van orders en contracten. Hierbij werk je nauw samen met verschillende departementen binnen onze organisatie, nl. marketing, supply, finance en logistiek.

Wat breng je mee?

Je haalt energie uit het contact met je klanten en werkt pro-actief mee aan de dossiers. Door sterke sociale en communicatieve vaardigheden weet je de klant op een enthousiaste en correcte manier verder te helpen, dit zowel in het Nederlands als in het Frans.

Je bent een echte teamplayer waarbij je belang hecht aan wederzijds respect voor collega’s en klanten.

Op administratief vlak werk je zeer nauwkeurig, vooruitziend en zorg je voor een goede opvolging van je klantendossier. Je neemt hiervoor zelf het initiatief en communiceert frequent met zowel onze interne diensten als met de klant. Leergierigheid en een growth mindset zijn van groot belang.

Grondige kennis van Microsoft Office en SAP zijn een pluspunt.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waar welzijn en resultaten hand in hand gaan. Een dynamische onderneming met een vlakke structuur.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

 

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Tiny Verelst.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube