Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar een tweetalige m/v:

Customer Service Medewerker

Wat verwachten we van je?

Als eerste aanspreekpunt van je klanten zorg je voor de opmaak van offertes, een accurate verwerking en opvolging van je bestellingen. Hierbij werk je nauw samen met verschillende departementen binnen onze organisatie, nl. Sales, Supply, Finance en Logistiek. Je vormt een stevig tandem met de Vandeputte service opticiens alsook met externe service partners die de contacten bij je klanten ter plaatse verzorgt. Daarnaast verwachten we een zekere flexibiliteit en zin voor initiatief om zo je takenpakket verder uit te bereiden.

Wat breng je mee?

Je haalt energie uit het contact met je klanten en werkt pro-actief mee aan de dossiers. Door sterke sociale en communicatieve vaardigheden weet je de klant op een enthousiaste en correcte manier verder te helpen, dit zowel in het Nederlands als in het Frans. Je bent een echte teamplayer waarbij je belang hecht aan wederzijds respect voor collega’s en klanten. Op administratief vlak werk je zeer nauwkeurig, vooruitziend en zorg je voor een goede opvolging van je klantendossier. Je neemt hiervoor zelf het initiatief en communiceert frequent met zowel onze interne diensten als met de klant. Leergierigheid en een growth mindset zijn van groot belang. Grondige kennis van MS Office en SAP zijn een pluspunt.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

 

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube