Administratief medewerker Marketing (tijdelijk - 12 maanden)

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar m/v:

Administratief medewerker Marketing (tijdelijk 12 maanden)

Wat verwachten we van je?

Als administratief medewerker ben je de ondersteuning van onze Marketing afdeling.

Je zorgt voor het aanmaken van linken naar het navigatiemenu van de website. Ook neem je proactief contact op met onze leveranciers om de nodige documenten tijdig te bekomen. Je gaat hierbij nauwkeurig en vasthoudend te werk.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aanvulling van productinformatie, ingeven van vertalingen van bestaande productteksten en het hervormen en controleren van bestaande teksten.

Intern heb je veel contacten met je marketingcollega’s en stem je af met de product experts, content coördinator en de project manager.

Wat breng je mee?

Je houdt van afwisseling tussen administratieve taken en communicatie met leveranciers.

Daarnaast ben je iemand die graag initiatief neemt en op assertieve wijze zijn/haar taken afwerkt. Zorgvuldigheid, nauwkeurigheid, planning en organisatie behoren tot je talenten.

Je communiceert vlot in het Nederlands, Engels en Frans. Kennis van SAP en/of CMS is een pluspunt.

Je bent bedreven in MS Office-toepassingen, voornamelijk Excel en Outlook.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube

}