Vacature Accountmanager Oost-Vlaanderen

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 190 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden. Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Voor onze vestiging in Boechout, zijn we op zoek naar m/v:

Accountmanager oost-vlaanderen

Wat verwachten we van je?

Je bent commercieel verantwoordelijk voor de uitbouw en het beheer van je klantenportefeuille in Oost Vlaanderen, die bestaat uit zowel multinationals, KMO’s als public-market klanten. Ideaal gezien ben je zelf ook van die regio.

Op een enthousiaste manier draag je onze organisatie uit bij klanten door je deskundig advies over onze veiligheidsproducten en – diensten. Het is dan ook een bonus als je reeds over enige ervaring met persoonlijke beschermingsmiddelen beschikt.

Je graaft dieper naar onderliggende noden en denkt creatieve oplossingen uit voor je klant. Je gesprekspartners zijn preventieadviseurs, inkopers en andere beslissingsnemers.

Je werkt nauw samen met een ervaren Customer Service collega, wordt ondersteund door een commercieel binnendienstteam en je kan rekenen op de knowhow van de salesmanager aan wie je rapporteert.

Wat breng je mee?

Je hebt jezelf reeds bewezen in een salesfunctie, bij voorkeur als Account Manager B2B. Je bent commercieel ingesteld en krijgt energie van business development. Je werkt proactief, resultaat- en oplossingsgericht. Als energiek en dynamisch persoon ga je graag nieuwe en innovatieve uitdagingen aan. Je bent een echte teamplayer met respect voor collega’s en klanten. Leergierigheid en een growth mindset zijn van groot belang in deze rol. Je bent communicatief zeer sterk en geniet ervan de klant te ontzorgen.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

 

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

 

Sollicteer nu en mail jouw CV en motivatie naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube