Accountmanager regio Antwerpen

Vanuit onze hoofdzetel in Boechout zijn wij op zoek naar een m/v:

Wat verwachten we van je?

Als account manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van een portefeuille van bestaande klanten en voor het prospecteren naar nieuwe klanten (bedrijven met 100+ medewerkers) in de regio Antwerpen met als doelstelling veiligheidsoplossingen te verkopen en zo groeidoelstellingen te behalen. Je werkt nauw samen met collega’s van Sales, Inside Sales, Customer Service, Marketing en Logistiek, en rapporteert aan één van de Sales Managers van Vandeputte Group. De Antwerpse haven maakt een groot stuk van je werkterrein uit.

In je klantenportefeuille zitten een aantal zeer grote bedrijven waar je ook nog aan upselling kan doen, maar het behoort eveneens tot je taak om door middel van prospectie nieuwe klanten binnen te halen. Hierbij is het belangrijk om steeds de noden goed in kaart te brengen en vervolgens creatieve oplossingen te bedenken. Je gesprekspartners zijn zowel preventieadviseurs, inkopers, productieverantwoordelijken en andere beslissingsnemers.

Je werkt in tandem met een ervaren Customer Service collega en bij uitbreiding het commercieel binnendienstteam.

Uiteraard verwachten wij dat je je omzettarget haalt en/of overstijgt en dit door middel van geregelde rapportage met de Sales Manager bespreekt. Een actieve participatie in sales meetings, een uitstekende relatie met je collega’s en andere mensen in de organisatie zien wij als een vanzelfsprekendheid.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een diploma hoger onderwijs en een succesvolle werkervaring van ongeveer 5 jaar in een commerciële B2B functie. Je hebt naast je commerciële ingesteldheid, ook de vaardigheid om diepgaand de behoeften en noden van je klant te analyseren en krijgt energie van het fijnmazig te kunnen achterhalen wat je klant juist zoekt. Enige kennis van ons uitgebreid assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zal je hier zeker bij helpen. Wij nemen het woord “ontzorgen” ook letterlijk en verwachten van jou ook diezelfde instelling.

Idealiter ben je ook woonachtig in Antwerpen en spreek je, naast het Nederlands ook goed Engels en Frans. Ervaring met software tools zoals MS Office en kennis van SAP is een troef.

WAT KAN VANDEPUTTE JOU BIEDEN…

Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, waar de sterktes van elke medewerker worden ingezet en waar eenieder zijn/haar loopbaan in eigen handen kan nemen. De Accountmanager komt terecht in het commercieel team van een boeiend en internationaal bedrijf waar welzijn en resultaten hand in hand gaan, en waar eenieder kan bijdragen op een autonome en verantwoordelijke manier aan de droom van Vandeputte. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Naast een competitief salaris biedt Vandeputte ook verscheidene extralegale voordelen waaronder een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en bedrijfswagen. Daarnaast voorziet het bedrijf standaard altijd opleidingen in het kader van persoonlijke ontwikkeling en hanteert men een objectieve prestatiebeoordeling.

Hoe solliciteren?

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

Mail jouw CV en motivatiebrief naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Over ons

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met meer dan 200 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om in 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen!

Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden.

Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube