Credit Collector

Voor onze vestiging in Boechout zijn wij op zoek naar een tweetalige m/v Credit Collector:

Wat verwachten we van je?

Als credit collector ben je samen met de rest van het team verantwoordelijk voor het verbeteren van de betalingsstroom van onze klanten.  Je vraagt betalingsdetails op bij de klanten. Je contacteert hen bij niet-betaling, dit kan zowel telefonisch zijn als per mail, en maakt zo nodig betalingsplannen op. Je volgt alles zeer nauwkeurig op. Intern communiceer je met alle betrokken afdelingen. Je staat in voor de dagelijkse verwerking van de binnenkomende betalingen en werkt nauw samen met je collega’s van Finance.

Daarnaast ben je eveneens verantwoordelijk voor de dagdagelijkse facturatie en de daarbij horende administratieve taken.

Wat breng je mee?

Je hebt bij voorkeur een Bachelordiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring. Je bent perfect tweetalig om een volwaardig gesprekspartner te zijn met al onze klanten. Daarnaast beschik je over een goede kennis van het Engels. Je bent communicatief sterk en stressbestendig. Klanten aansporen om tijdig te betalen geeft je voldoening en energie. Overtuigingskracht en vasthoudendheid zijn jouw sterkste troeven zonder hierbij een goede balans tussen het commerciële en het financiële aspect uit het oog te verliezen. Analyse en actiegerichtheid behoren tot jouw talenten. Je werkt accuraat en bent analytisch ingesteld. Je hebt een eerste ervaring in credit management  en minimaal een basiskennis van boekhouding. Je bent IT minded en kennis van SAP is een plus.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en andere voordelen. We voorzien standaard altijd opleidingen in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en hanteren een objectieve prestatiebeoordeling.

Hoe solliciteren?

Wens je onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen mee te realiseren?

Solliciteer nu online

OF

Mail jouw CV en motivatiebrief naar jobs@vdp.com ter attentie van Julie De Coninck.

Over ons

Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met meer dan 200 collega’s aan hetzelfde touw en (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waarin elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren.

Het is onze ambitie om in 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen!

Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. Als organisatie willen we je een veilige werkomgeving aanbieden, zodat je kan zijn wie je bent en worden wie je wil worden.

Een omgeving waar groeien, leren en werkondernemerschap wordt aangemoedigd. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in drie Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen.

Meer weten over Vandeputte? Bezoek onze social media kanalen op FacebookLinkedInInstagram en YouTube